17 Temmuz 2010 Cumartesi

Okçu Ninja Stat Dagılımı | Okçu Ninja Tam Klavuzu

2 vit 1 dex:
Pek önermedigim bi stat dagilimidir hp bakımından kolay kolay yatmazsınız ama dex'iniz olmadıgı için saldırıları savuşturamazsınız.

2 dex 1 vit:
Okçularda sevdigim en iyi stat dagılımı budur ve herkese büyük bir şiddetle tavsiye ederim.Hem saldırıları bu şekilde savuşturursunuz hem de 33 lwl le geldiğinizde takılarınız sayesinde hp bakımından da sorununuz olmaz.

1 vit 1dex:
Hiç mi hiç önermediğim bir stat dağılımıdır bu şekilde çarınız çok zayıf kalır ama kendi bileceğiniz iş isterseniz bu dağılımı da yapabilirsiniz.

SONUÇ: Burada da göreceğiniz gibi 2 dex 1 vit şeklinde gidin nasıl olsa hp probleminizi takılarla giderebilirsiniz. Dexi fulledikten sonrada hp verin. Hp yide fulledikten sonra 2 str 1 int gidebilirsiniz.

Skil dağılımı

Ateşli ok:Ateşli ok okçu ninjaların yakın mesafede en fazla hasar verdiği skildir. Ayrıca kasılmak içinde ideal bir skildir. Eğer kasmak istiyorsanız ben öle ws ye fln karışmam lwl'i düşünürüm şeklinde düşünceniz var ise ilk basta master olarak size bu skili tavsiye ederim.

Zehirli ok:Okçu ninjaların diğer bir öldürücü skili de zehirli oktur. Zehirli ok ateşli oktan daha fazla bir hasar alanı yaratır ama damagesi atesli oka göre küçüktür. Ama en önemli özelliği ZEHİR` dir. Zehirli ok sizi WS'ler de çok üstün kılar .Eğer ben ws yi çok düşünürüm lwl li nasıl olsa atlarız derseniz ilk basta zehirli oku master yapmanızı tavsiye ederim.

Tekrarlanan atış:Benim en çok sevdiğim skillerden birisi de tekrarlanan atıştır. Uzak mesafede bile çok iyi hasar verir. Çok fazla ok attığı için hasarı 2`ye katlar. Buda ws ler de okçu ninjayı üstün kılar. Bunu 3. master yapmanızı tavsiye ederim.

OK yağmuru:Ok yağmuru skili ninjalarin en düşük hasar veren skilidir. Bu skil pek bir isine yaramaz okçuların. Bu yüzden bu skili 4 master yapmanızı tavsiye ederim.


Hafif adım: Ninjaların tek pasif skili hafif adımdır. Bu skil sadece hızlı koşmaya yarar. Eger yüksek hasarı hıza tercih ediyorsanız master yapabilirsiniz. Ama ben bu skili son master yapmanızı tavsiye ederim.

SONUÇ:
Önceleğiniz level arttırmak ise aşağıdaki sıralamayı kullanabilirsiniz.

1.Ateşli ok
2.Zehirli ok
3. Tekrarlanan atış
4.Ok yağmuru
5.Hafif adım

WS'lerde güçlü olmak için aşağıdaki stat sıralamasını kullanabilirsiniz:

1.Zehirli ok
2. Ateşli ok
3. Tekrarlanan atış
4.Ok yağmuru
5.Hafif adım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder